torstai 2. huhtikuuta 2015

Tavoitteet

Suuri tavoite oli tienata kuukaudessa tonni. Edelleen tavoite on tienata 800 euroa bloggaamalla. Myönnän, että tavoite on erittäin positiivinen. Vaikka tuntuu, että välillä tienaa hyvin, niin kaikki liidit eivät mene maksuun asti, itse asiassa eri syistä tapahtuvia liidien hylkäyksiä oli tässä kuussa useita kymppejä, lisäksi yksi myynti oli peruuntunut. Eli kaikki mitä ensin näkyy tuotoissa, ei välttämättä tule saamaan koskaan käteen. Joka tapauksessa tienestit olleet nyt erittäin hyviä. Huhtikuu lähtenyt kevyemmin liikkeelle, eiliseltä myyntiä/liidejä 17 euroa. Olen kyllä tyytyväinen myös siihen!

Suurin tavoite on tehdä elämästä helpompaa. Ja kyllä se vaan niin on, että raha tuo sitä helpoutta. Kyllä tuollainen monen sadan euron lisä kuukaudessa on ainakin itselleni aivan huippusaavutus. Jollei se vielä mahdollista lyhyempää työaikaa tai kesämökin hankkimista tai velattomuutta, ainakin se antaa mahdollisuuden pitää enemmän ns. palkatonta lomaa ja matkustella. Harrastaa ja tehdä kivoja asioita, tai hankkia itselle jotain mitä haluaa.

Mitä te tekisitte jos tienaisitte monta sataa "ylimääräistä" kuukaudessa? Voisihan tuon ylimenevän vaikka sijoittaa ja lisätä siten tuottoa. Mutta katsotaan sitten jos tulot lisääntyy. Nyt aion nauttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti