torstai 10. maaliskuuta 2016

Haaveena vähemmän työtä-enemmän lomaa

Varmasti monen meistä haave-vähemmän työtä, enemmän lomaa. Millä ja missä iässä olette lähteneet tätä toteuttamaan? Tarkoitan teitä pienipalkkaisia, joita kukaan ei elätä. Tuttavapiirissäni on naisia, joiden miehet maksavat kaiken, heiltä moinen onnistuu helposti. Samaten erittäin hyväpalkkaisia ihmisiä, joille kuitenkin työ on se ykkössijalla oleva juttu. Itse olen melko pienipalkkainen, mutta aina haaveilen lyhemmästä työajasta ja pitemmistä lomista. Toki työn etsiminen esimerkiksi kuntasektorilta muuttaisi tämän asian, mutta ehkä sen voisi tehdä palkattakin. Mitkä on teidän vinkit pitempiin lomiin?

Itse olen pidentänyt lomia muilla tuloilla, vaihtamalla lomarahat vapaaseen jos mahdollista, bloggaamalla ahkerasti. Oma kompastuskiveni on toki se, etten ole lomalla, vaan haluan harrastaa, matkustaa, mökkeillä. Omistan melko kalliin omakotitalon, josta on puolet vielä lainaa jäljellä, joka ei nyt vielä toistaiseksi ole myytävänä. Kakkosauto on myös itselleni elämän nautinto.

Ehkä kyseenalainen yhtälö, en halua puurtaa niska limassa ja haluan nauttia elämästä. Onko muita vaihtoehtoja kuin bloggaaminen tai sijoittaminen?

 
Oli miten oli, suurin liikuttaja tällekin blogille on tavoite vaurastua sille tasolle, että olisi varaa nauttia elämästä. Ei suinkaan istua 8 tuntia päivässä työpaikan koneella, vaan nautiskella elämästä vapaana, matkustellen, mökkeillen ja vapaapäivistä nautiskellen.

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti