maanantai 8. toukokuuta 2017

Onko sinulla ongelmia laskujen hallinnoimisessa? Täältä apu!

Tunnustan, minulla on. Olen suurpiirteinen huithapeli, joka kovalla höökillä maksaa laskut sitten kaikki kerralla kun tilipäivä koittaa, eikä pidä mitään kirjanpitoa asiassa. Tälläinen ihminen tässä ohessa koittaa saada talouden tuottamaan, niin omat haasteensa on.

Nyt olen löytänyt palvelun, jonka avulla laskut pysyy aikataulussa ja talous edes jotenkuten järjestyksessä. Palvelu on täysin ilmainen, joten kokeilu ei haittaa, jos ei tuo itseä miellytä. Itse koen hyvänä, että näen kaikki laskut samassa paikassa, ja jatkossa voisin pitää vaikka kulupäiväkirjaa, tulojen ohella.

 
 
Laskuni.fi on kätevä osa kuluttajan arkea.

Laskuni.fi on kuluttajalle suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa laskujen helpon hallinnoimisen tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Palvelun avulla voit vastaanottaa laskusi keskitetysti yhteen väylään ja hyötyä palvelun lukuisista eduista, kuten bonuksesta, automaattisista eräpäivämuistutuksista, arkistoinnista, tilastoista ja helposta mobiilisovelluksesta. Rekisteröityminen ja palvelun käyttäminen on ilmaista.

Laskuni.fi-palvelun tehtävänä on helpottaa kuluttajan arkea ja tarjota tehokas tapa omien laskujen hallinnoimiseen. Palvelun avulla voit hoitaa laskujasi missä ja milloin vain, silloin kun sinulle sopii. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti