tiistai 17. lokakuuta 2017

Kun tili ei riitä...

Millä saatte rahat riittämään, kun palkka on niin pieni, ettei se riitä?

Tai no, hädin tuskin riittää. En ole "tarkan markan nainen", eli haluan elää, nauttia elämästä, harrastan, lapseni harrastavat "kallista" kilpaurheilua, on iso talo ja kaksi autoa (josta olen sekä riippuvainen että nautin, ja auto viekin suurimman osan siitä rahasta, mikä ennen jäi). Eli sitä rahaa on tienattava muuten.

Lisätienestejä saan näillä blogeillani, mutta sanottakoon, että bloggaaminen on jäänyt niin vähälle, että tuotto kuukausittain on ollut maksimissaan 50-100 euroa. Sekin on positiivista, passiivista tuloa, mutta täysin satunnaista. Pitäisi päivittää, päivittää ja päivittää eri blogeja, mutta aika ei riitä. Olen tehnyt lasten seuroissa talkootyötä, tulot siitä ei ole suuret, mutta kaikki on verotonta tuloa ja plussaa. Lisäksi minulla on yksi lisätyö kuussa, joka vie parina päivänä muutaman tunnin, tienaan sillä 60-100 euroa/kk.

Nyt on mielessä, että lisätienestiä kuussa yhteensä tarvisi saada 300-500 euroa. Toki vaihtoehtona olisi vaihtaa päivätyötä, ikävä kyllä palkat vaan eivät nouse, kun haluaa vapaat työajat ja sen vapaa-ajan myös.

Tässä pientä pohdintaa, jos teillä on vinkkejä, niin tervetuloa kertomaan. Sijoituksiakaan en ole nyt päässyt kasvattamaan, koska ei ole ollut varaa sijoittaa... Mutta seuraavassa postauksessa voisi sitten olla toisenlaiset tuulet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti