perjantai 27. lokakuuta 2017

Lisätienestit

Tällä hetkellä meikäläisen talous on kriittisessä tilassa. Säästöjä en haluaisi käyttää, mutta tämän kuukauden tienestit ei riitä laskuihin ja elämiseen. Olen varmaan korostanut, etten ole pihi, eli elän kyllä normaalisti, mutta en ole tuhlailijakaan.

Tässä kuussa laskut ylittivät nettotulot. Siitäkin huolimatta, että sivutulojakin oli noin 200 euroa. Mistä sitten lisätienestejä lisää? Tässäpä ideoita!

TNS METRIX




Osallistu suomalaisten medioiden kehittämiseen.
Liity nyt suomalaisten mediasivujen seurantamittaukseen ja voita palkintoja. Kaikki seurantaan osallistuvat ja laitteensa aktivoivat saavat liittymisedun. Liittymiseduksi voit valita 10 € lahjakortin seuraaviin liikkeisiin: McDonalds, Stadium, Zalando, CDON tai Café Picnic.
Lisäksi arvomme uuden Samsung Galaxy Tab A (9,7" Wi-Fi+4G Android 5.0) –tabletin mittaukseen osallistuvien kesken 1.8.2016. Mukaan liittymällä keräät myös pisteitä, joilla voi osallistua joka toinen kuukausi suoritettaviin laitteiden/lahjakorttien arvontoihin tai lunastaa pienempiä palkkioita.

NIELSEN




Liity Nielsenin Kuluttajapaneeliin ja anna äänesi kuulua!
Lähetämme sinulle kädessä pidettävän skannerin, jolla luet ostamiesi tuotteiden viivakoodit ja näppäilet hinnat. Samalla ansaitset pisteitä, joilla voit tilata laadukkaita tuotteita laajasta tuotevalikoimastamme! Osallistut myös arvontoihin ja voit voittaa tuotepaketteja, matkalahjakortin tai auton!

PASASTAR



Myyntineuvottelijoidemme työ telemarkkinoinnin parissa on antoisaa ja palkitsevaa. Uusien projektien myötä palkkaamme lisävoimia ja meillä on vapaita työpaikkoja kaikissa toimipisteissämme. Tule töihin parhaimpaan joukkueeseen! Pasastar työllistää kaikenikäisiä henkilöitä, jotka työskentelevät päätoimisesti tai hankkivat lisäansioita osa-aikaisesti esim. opiskelun, toisen työn tai eläkkeen ohessa. Tarjolla on myös kesätyötä ja iltatyötä.Tarjoamme uusille työntekijöillemme koulutusajan palkan, tuntipalkan sekä alan parhaimman tulospalkkauksen, mikä mahdollistaa jopa 2000 - 5000 euron kuukausiansiot! Puhelinmyynti on tämän vuosituhannen kontaktointia parhaimmillaan, ja osaava puhelinmyyjä myös ansaitsee hyvin. Työntekijänämme nautit myös lounasedusta ja lisäksi annamme lähes 50 aikakauslehden lukuedun! Tiukkaakin tiukemmat myyntikilpailut antavat mukavan lisämausteen lehtimyyntityöhön ja voit voittaa hyvinkin arvokkaita palkintoja.

MIELIPIDEMAAILMA




Jaa mielipiteesi ja ansaitse hienoja palkintoja
Aina kun osallistut kyselyyn, pääset mukaan arvontaan, jossa on mahdollisuusvoittaa 1000 euroa. Ansaitset myös pisteitä jokaisesta kyselystä, johon vastaat. Voit vaihtaa nuo pisteet käteiseen PayPalin kautta tai valita laajasta valikoimasta lahjakortteja sellaisille brändeille kuten CDON, WOW HD, Zalando, iTunes ja monia muita. Hienojen palkintojen lisäksi Mielipidemaailma voi myös lahjoittaa hyväntekeväisyysjärjestölle puolestasi.

YOUGOV





Ole mukana antamassa entistäkin tarkempi kuva suomalaisten näkemyksistä
YouGov-paneelin jäsenenä saat sähköpostitse kutsuja kyselytutkimuksiin. Vastaaminen on hauskaa, ja mielipiteesi palkitaan pisteillä, joita voit käyttää lahjakortteihin tai arvonnoissamme.
Saat mielipiteidesi kertomisesta palkkion
- Mielipiteesi palkitaan pisteillä, joita voit käyttää lahjakortteihin tai arvonnoissamme.
- Osallistuminen on helppoa, turvallista ja ilmaista.
- Liittyessäsi saat 100 pisteen tervetuliaisbonuksen.

MIKÄ YOUGOV ON?
YouGov on arvostettu tutkimuslaitos, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa.YouGov on englantia ja tarkoittaa "sinä päätät". Nimi on kuvaava, sillä paneelin perustan luovat nimenomaan sinun ja muiden jäsenten mielipiteet. Tällä hetkellä suomalaisjäseniä on 40 000.

MYY KULTAA



MyyKulta on suomalaisille helppo ja turvallinen tapa myydä kultaa parhaaseen hintaan.
Myynti tapahtuu postivakuutetulla kullan myyntipaketilla jonka voit tilata maksutta kotisivuiltamme.
BONUS! Saat nyt 10 € lahjakortin bonuksena!

MYY LASKUSI




Sijoita rahasi tuottavaan liiketoimintaan laskujen maksun odottelun sijaan. Rahoittaja.fi ostaa yrityksien ja yhteisöjen laskuja. Voit myydä yhden tai useamman laskun juuri silloin, kun sinulle sopii! Voit kokeilla, kuinka paljon saat rahaa laskustasi. Annamme sinulle tarjouksen mahdollisimman nopeasti!

NORDNET





Nordnet on Pohjoismaiden johtava osakkeiden, rahastojen ja muiden pörssinoteerattujen arvopapereiden kaupankäyntiä tarjoava nettipankki. Nordnet tarjoaa palveluita, jotka tekevät säästämisestä ja sijoittamisesta helppoa, fiksua ja kannattavaa. Helppokäyttöisillä työkaluilla ja moderneilla ratkaisuilla keskitymme aktiivisiin säästäjiin ja sijoittajiin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa noin 330 työntekijän voimin palvellen lähes 380 000 asiakasta.
Nordnet on edullisin välittäjä suurimmalle osalle säästäjistä ja sijoittajista (Taloustaito 3/2013). Olemme yksi suosituimmista brändeistä, kun valitaan pankkia säästämiseen ja sijoittamiseen. Maksuton verkkopankkitunnuksilla avattava asiakkuus on helppo tapa tutustua Nordnettiin.

Osakesäästäjälle Nordnet erinomainen vaihtoehto, sillä olemme yksi Helsingin pörssin suurimmista välittäjistä. Rahastosäästäjälle emme tyrkytä omia rahastoja, vaan välitämme yli 30 rahastoyhtiön rahastoja kätevästi samassa palvelussa.

FINNACTA



Haussa osa-aikaisia työntekijä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti