maanantai 20. huhtikuuta 2015

Blogituottojen tilanne ja miten ansaita netissä




On ollut kauheasti kaikenlaista muuta puuhaa ja bloggaus ja blogien markkinointi on aivan selvästi jäänyt kakkoseksi nyt huhtikuussa. Varovaisen arvion mukaan huhtikuulta voisi tulla 250 euroa, jos nyt ei suuria ja ihmeellisiä muutoksia tapahdu. Maksimissaan tällä tahdilla voisi päästä noin 300 euron nettotuloihin, mutta en usko ihan niinkään suureen tuottoon. Plussaa toki on kaikki, ja alun perin aloinkin bloggaamaan ajatuksella, että saisi extratuloja vaikka 200 euroa kuukaudessa. Sitten kun niitä tuleekin 500-700 euroa kohtuuhelposti, niin äkkiä alkaa haluamaan lisää. Mutta tämänhetkinen tilanne on siis tämä, ja homma on ihan ok. Kakkosautoa ei tällä vielä rahoiteta, ei liioin mökkiä, mutta yksi etelänmatka on maksettu, ja pari ylimääräistä palkatonta vapaata uskallan pitää kun tienestit tulevat muualta. Se onkin se ensisijainen tavoite, mahdollistaa lisääntyvä vapaus ja ettei laskujen kanssa tarvitse kiristellä, vaan rahaa jää nyt muuhunkin. Haluaisin pitää pitempiä lomia, matkustella, mökkeillä ja helpottaa tätä elämää, mutta työtä toki tarvitsee edelleen tehdä, ja varmasti enemmän kuin nyt täytyisi panostaa tähän kirjoittamiseen ja mainostamiseen.

Mutta haaveissa silti edelleen ja haaveitani aion tavoitella.

Jos itse haluat tienata lisää rahaa liity esim. TradeTrackeriin ja ansaitse heti 10 euroa. Liittymällä saat laitettua mainoksia blogiisi tai kotisivuillesi ja voit alkaa ansaita. Muita mainostajia en tässä nyt luettele, sillä TradeTracker on ehdottomasti se aloittelijalle tuottavin.

Tienata voi myös osallistumalla paneeleihin ja kyselyihin. Vastaaminen vie aikaa useimmiten 5-20 minuuttia ja vastaamalla tienaa joko rahaa tai lahjakortteja. Ehdottomasti suositeltava pienen lisätuoton ansaitamahdollisuus. Tässä esimerkkejä parhaista vaihtoehdoista: Nielsen Kuluttajapaneeli, Toluna, Mielipidemaailma jne.

Joka tapauksessa yrittänyttä ei laiteta, kaikki on plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti