keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Mitkä unelmat haluat toteuttaa?

Elämää ei ole tehty pelkästään unelmoitavaksi, vaan unelmat on tehty toteutettaviksi. Osaksi siitä syystä aloin bloggaamisen ja netissä tienaamisen. Ja kuten olen moneen kertaan todennut, alussa tässä vasta mennään. Huhtikuun tuotot jää 300 euron kieppeille, sillä tänään tippui taas 30 euroa tuloja pois, kun pari myyntiä oli jätetty lunastamatta. Mutta kuten todettua 3600 euroa vuodessa kattaisi jo vaikkapa lasten harrastekulut (kilpaurheilu). Se on kuitenkin vuositasolla aivan hyvä saavutus. Mutta en tee tätä pelkästään siksi, että saisin laskuni maksettua. Minullakin on haaveita, pieniä ja suuria, joita olisi jossain vaiheessa huikea toteuttaa. Niin kuin yrityskin, netissäkään tuskin alkaa tienata heti suuria summia, mutta saa nähdä jos joskus saan jonkun kuningasidean, haaveita toteutettavaksi olisi vaikka kuinka!

Esimerkiksi vuorotteluvapaa tai lyhennetty työviikko, lisääntynyt vapaa-aika. Päivätyötä en usko koskaan lopettavani bloggauksella tai netissä saamieni tuottojen vuoksi, mutta voisin tehdä vähemmän työtä ja nauttia lisääntyvästä vapaa-ajasta.

 
 
Elämää helpottaakseni haaveilen hankkivani toisen auton, tämä nyt tosissaankin mielessä ja bloggaamalla voi ainakin lyhentää autolainaa jollei tuotot nyt heti kohoa niin valtaviksi, että kakkosauton saisi maksettua heti. Tämä helpottaa suuresti elämää neljän hengen urheilevassa taloudessa, jossa kaksi alaikäistä urheilee kilpaa.
 


Blogin tuotoilla ja lisääntyvällä vapaa-ajalla olisi tietysti mahtavaa matkustella. Olisi upea kiertää maailmaa, nähdä eri kaupungit ja kulttuurit ja toteuttaa suuret haaveet vaelluksista Alpeilla, Nepalissa, ja toki meidän Suomen karun kauniissa Lapissa.








Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, jos tuotot aivan huikean suuriksi nousevat, niin se oma mökki kauniilta paikalta suomalaisen puhtaan, kirkkaan järven rannalta, missä sielu lepää.


Tässäpä haaveita ja unelmia. Ei pieniä vaan suuria. Aika haasteita tälle netissä tienaamiselle, mutta ilman haaveita ei kannata edes yrittää. Pienistä puroista kasvaa suuri virta, mutta vaaditaan rutkasti työtä ja onneakin. Palkkatyöläisellä ei ole aikaa ihan näin mahdottomiin tuottoihin, mutta jos vaikkapa sinulla on tarjota minulle jokin idea, mihin haluat minut mukaan netissä lisäansioita hankkimaan, otahan yhteyttä. Olen kiinnostunut myös laajentamaan tienaamismahdollisuuksiani, sekä lisäksi jakamaan tietojani.

Eli jos sinulla on unelmia joihin tarvitset lisää rahaa, keksi hyvä aihe, luo blogi, lisää mainokset esim. TradeTracker tai TradeDoubler, ja ala tienata! Lisäksi uusi AdsNinja, missä hyvät komissiot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti