maanantai 8. toukokuuta 2017

Blogilla tienaaminen

On ollut hiukan unholassa blogieni päivittäminen, ja siten sivutulot ovat olleet keskimäärin 20-50 euron luokkaa kuukaudessa. Ahkerimpina aikoina olin niin aktiivinen ja kova päivittämään, että tienasin parhaimmillaan 300-500 euroa kuukaudessa. Kohta ollaan kuitenkin menty pääosin passiivisella tulolla, päivityksiä on ollut vähän eikä kovin laadukkaita. Siten ei kuitenkaan rikastu, joten pitänee taas ryhtyä tuumasta toimeen. Oheiskommenttina, tämä ei ole tuottoisa blogi. Minulla on neljä muutakin blogia, joita en kuitenkaan markkinoi tässä tunnistettavuuden vuoksi. Tämä on lähinnä minulle enemmänkin tsemppiblogi, jotta saan virtaa jatkaa tätä hommaa.

Olen siis nelikymppinen perheellinen nainen, jonka kaikki aika kuluu oman urheilun ja lasten urheilun parissa, tavoitteena kuitenkin jossain kohtaa leppoistaa tätä elämää, eli tienata blogeilla sellaisia summia, että voisin sekä vähentää työntekoa, että matkustella ja mökkeillä ja viettää todellista vapaa-aikaa. Tällä hetkellä uskoisin sen vaativan lähes 500 euron kuukausittaisen tulojen lisääntymisen ja jotta siihen päästäisiin, se vaatisi aika valtavasti työtä. Omasta mielestäni 100-200 euron lisäys kuukausittain on vielä kohtuullisen helppo toteuttaa, jos on aktiivinen.

Lähinnä kuitenkin haluan näyttää ja todistaa, ainakin itselleni, että tälläinen tavallinen mimmi pystyy tienaamaan myös pienellä vaivalla lisätuloja. Siihen ei vaadita korkeaa koulutusta eikä sijoitussilmää, vaan oikeasti vähän vaivannäköä ja uskoa, että rahaa tulee kun alkuun pääsee.

Tästä tämä kuitenkin jälleen lähtee. Olisin kiinnostunut tietämään, jos joku onnistuu tienaamaan netin kautta enemmänkin, että millä keinoilla ja miten paljon aikaa olet jputunut käyttämään?


Palkintopyörää
Pyöräytä Palkintopyörää ilmaiseksi ja voit voittaa upeiden palkintojen joukosta itsellesi vaikka matkalahjakortin.
Saat ilmaisia pyöräytyksiä vastaamalla yksinkertaisiin kysymyksiimme.
Mitä useampaan kysymykseen vastaat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa!

Pyöräytä ja voita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti