torstai 11. toukokuuta 2017

Halvalla lomalle, mistä rahaa?


Kuvatulos haulle alpit vaellus




Kuvatulos haulle kesämökki



Itselläni on jatkuva krooninen matkakuume. Se on yksi syistä, miksi harrastan bloggaamista. Matkustelu ei ole ilmaista. Jos haluaisin vain kerryttää rahaa tilille, niin se olisi kohtalaisen helppoa. Mutta oma tavoitteeni on nauttia elämästä ja siihen kuuluu olennaisesti matkustelu ja lomailu.

Suureellisin tavoitteeni oli ansaita mökkirahat bloggaamalla. Siis juu, ihan oikea oma kesämökki järven tai edes lammen rannalla. Siellä sitten kuluttaisin koko kesän aurinkoisella rantakalliolla tai laiturin nokassa ehkä tunnin päivässä blogia päivittäen. No, tavoite on toistaiseksi erittäin kaukainen eikä ihan aidosti edes oikea. Realistinen tavoite on tienata rahat mökkilomailuun. Siis vuokramökkeilyyn. Tavoite on viettää ensi alkuun pari viikkoa kesästä mökillä.
Ja jottei tavoite olisi liian realistinen, niin viettää myös pari viikkoa matkoilla. Jossakin, missä aurinko paistaa ja on lämmin. Tai sitten vaeltamassa esimerkiksi Keski-Euroopassa.


Jos meinaisin tienata nuo rahat bloggaamalla, enkä mitään muuta, niin vuositavoite olisi silloin noin 3000-5000 euroa. Se olisi jo melko sievoinen summa "ylimääräistä". Mutta tavoitteitahan ihmisellä pitää olla, koska muuten ei synny mitään.

Pelkät matkarahat eivät toki riitä, vaan tarvitaan myös enemmän lomaa kuin se 4 viikkoa. Se on taas palkkapussista pois, joten sekin raha pitäisi tienata vielä matkakassan päälle. Tavoite voisi siis olla vaikkapa 6000 euroa vuodessa. Eli 500 euroa kk. Jos vähentää verot niin hieman enemmän. Vielä en uskalla sanoa pääsenkö sinne asti milloinkaan, mutta alan pitämään kirjaa tuloistani ja tuon ne tänne teidän nähtäville.

Minulla on eri sivustoilla monta eri affiliate-kumppanuusohjelmaa, löydät ne täältä:
Parhaat affiliateverkostot. Lähipäivinä teen vertailun eri verkostojen tuottavuudesta tällä hetkellä. Toki mínulla on MONTA hiljaista kuukautta takana, jolloin kaikki tulo on ollut pelkkää passiivista tuloa ja tulot ovat hiipuneet parin vuoden takaisista huippuajoista huomattavasti. Realistisesti ajatellen ensimmäiset kuukaudet voisi jälleen odottaa tulojen olevan noin 50-100 euroa, toki on ollut täysin passiivisia kuukausia, joissa tulot on olleet noin 300 euroa. Pidän 300 euron lisätienestiä kuukaudessa jo erittäin hyvänä vaikka sen eteen pitäisi nähdä vaivaakin.

Matkat teen aina omatoimimatkoina. Varaan lennot ja hotellin itse. Omasta mielestäni kaikista halvimmat lennot löytyy täältä: Momondo-klikkaa tästä ja tutustu. Hotelleita kannattaa vertailla moneltakin suunnalta, mutta ehdottomasti suosittelen vertailemaan netissä ja ottamaan kaikki erikseen eikä mitään valmista matkapakettia ellet erityisesti halua ryhmämatkalle ja tarvitse oppaan palveluita.

Onko teillä vinkkejä halpoihin matkoihin? Olen kuitenkin mukavuudenhaluinen enkä valitse välttämättä siinä mielessä aina halvinta vaihtoehtoa vaan parhaan hinta-laatusuhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti