tiistai 9. toukokuuta 2017

Lisää rahaa (nopeasti)

Googlen yksi haetuimmista sanoista on lisää rahaa (ja nopeasti). Ihan hirveän nopeasti sitä ei valitettavasti saa, ellei sinulla ole jotain myytävää omaisuutta esim kultaa, josta saat hyvin nopeasti rahaa: Vaihda kultaesineet ja korut rahaksi -parhaalla hinnalla! .

Jos sinulla on rahaa tilillä, jota sinulla on mahdollisuus vähänkin sijoittaa, suositteleen rekisteröitymään jompaankumpaan seuraavista: Nordnet.fi: Sijoittamisen ei tarvitse olla tylsää - avaa tili jo tänään ilmaiseksi tai Korkeatuottoinen.fi tarjoaa rahoillesi vakaan 8 % tuoton! . Kumpaankin rekisteröityminen on ilmaista ja jos rahaa jää ylimääräistä, sen voi laittaa tuottamaan.

Kovin nopeasti rahaa ei tule mistään, jollet voita lotossa tai sitten sinulla pitää olla jo valmiiksi jotain tuottavaa. Lisärahaa pystyt kuitenkin melko nopeasti tekemään perustamalla nettisivuston ja kokeilemalla affiliatemarkkinointia. Alkuun sivua pitää päivittää runsaasti, markkinoida ja luoda sisältöä, mutta myöhemmin suurin osa on helppoa passiivista tuloa. Itse olen affiliatemarkkinoinnilla tienannut parhaimmillaan noin 500 euroa kuukaudessa, tällä hetkellä toiveissa olisi päästä ensin 100 euroon kuukaudessa, ja nostaa se sitten 300-500 euron kuukausituloksi.

Lisätuloja saat nopeasti myös erilaisiin kyselyihin vastaamalla. Hyvin helppo tapa ansaita lisää.

Alkuun nämä tuotot tuntuvat varmasti minimaalisilta. Itse olen bloggaamisen alkuvaiheissa iloinnut jokaikisestä roposesta mitä olen saanut, samoin on pitemmän tauon jälkeen.

Voin kertoa, että olemalla alussa erityisen aktiivinen, niin aika nopeasti voit saada rahaa, ainakin extrarahaa jonkun verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti