sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kulut vs tulot

Kuinka hyvin te muut pystytte tasapainottamaan kulut ja menot? Itselläni jotkut kuukaudet ovat todella tiukkoja, toiset taas paljon kevyempiä. Kun on niin paljon pakollisia menoja, mistä on kauhean vaikea tinkiä, jos haluaa elää kutakuinkin normaalia elämää.

Vai miten tingitte KAUHEASTI seuraavista: sähkö, sähkönsiirto, oma ja lasten puhelinliittymät, Elisa netti+viihde,  vakuutukset (auto-, talo-. henki-, lasten sairauskuluvakuutukset), tonttivuokra (melkein 3000 euroa vuosi), kiinteistövero, autovero, ammattiliiton jäsenmaksu, lasten kilpaurheiluharrasteet, omat harrasteet. Jos teillä on suuresti vinkkejä näissä säästämiseen niin antaa tulla!! Toki sähkön voi kilpailuttaa vaikka täällä: Kilpailuta sähkösopimuksesi. Superkilpailuttaja maksaa sinulle selvää rahaa tilillesi

Itse en kaupassa mitenkään erityisesti säästä tai vertaile, ostan mitä mieli tekee. Sen sijaan suuria hankintoja teen harvoin. Ruokakauppalaskussa voisi vähentää, mutta se ei mielestäni ole elämän tarkoitus, että pihdataan pieniä senttejä ja euroja, vaan haluan nauttia elämästä. Tienata siis pitäisi enemmän.

Itselläni on hieman tiukkaa, kun on ollut isoja laskuja, sähkölämmitteinen vuokratontilla oleva iso omakotitalo kun ei ole ilmainen pienipalkkaiselle. Toinen autokin tarvitsee oikeasti hankkia jo pian, ja se ei ole pelkästään mukavuussyistä vaan käytännön sanelema pakko. Mutta oma ajatukseni on ennemmin tienata tuo lisä, kuin säästää se jossain menoissa.

Siksi siis bloggaan, mutta liian vähän tällä hetkellä. Täytyisi lisätä kuukausituloja ainakin sinne 500 euroon joka kuukausi. Lisää tietoa mainonnalla tienaamisesta saat täältä. Koska kulujen kattamiseen kyllä riittää normaali kuukausipalkka, niin helpottaahan tuo huomattavasti elämää nuo satasetkin.

Ja nyt kun viikko mennyt tätä kuuta, blogiansiot ovat noin 110 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti