sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Näin en ole tienannut...

Jos haluaa oikeasti tienata rahaa blogilla niin muistakaahan postailla sopivan ahkerasti. Itsellä on tullut pitkät tauot blogeihin, ja sen on nyt huomannutkin. Rahaa ei tule, kun ei tee mitään. Tai siis, vähän voi tulla, mutta ei tällä hetkellä 500 euroa kuussa. Kyllä se vaatisi hieman työtäkin. Luulisi, kun kesä on ollut kolea, tuulinen, sateinen, että bloggailuun olisi ollut aikaa, vaan ei. Tässä menee kuitenkin omat elämänarvot edelle: perhe, ystävät, harrasteet, luonto jne. Panostan elämänlaatuun enemmän kuin systemaattiseen rahan hankintaan. Nyt on kuitenkin tulossa palkatonta lomaa niin on pakko panostaakin taas.




Eilen iski kesäflunssa, ja ajattelin, että olisi voinut koko päivän päivittää blogeja. Enpä kuitenkaan tehnyt sitä. Tässä kuitenkin vinkki niille, jotka haluatte todella tienata netissä. Toistuvat viikon/viikkojen tauot EI LISÄÄ TULOJA. Aktiivisella bloggaamisella tuloksia on vaan niin paljon helpompi saavuttaa.

 
 
Kilpailuihin osallistumalla ja pelaamalla voi aina voittaa jotain, mutta itse en ole onnenpekka. Joitain pieniä voittoja on tullut, mutta esimerkiksi Loton ja Eurojackpotin päävoitot antavat odottaa itseään, heh. Silloin loppuisi kyllä minun palkkatyö ja blogilla tienaaminen.
 
Juuri eilen sain ihmettelyjä, kuinka minun palkallani on varaa ostella kaikkea ja matkustella, kun on tälläinen talolaina sun muut harrastemaksut ja menot. En kuitenkaan ole julkisesti kertonut tienaavani blogilla. Ehkä sitten, jos jonain päivänä tulen oikein suosituksi, tai keksin jonkun läpimurron, millä voi tienata tuhansia euroja kuukaudessa, silloin voin julkisesti kertoa muillekin tästä tienaamisesta. Nyt tämä on vielä oma "salainen" paheeni ja tulonlähteeni, mistä suurin osa on täysin tietämättömiä. Toki en tienaa vielä niin paljoa, että tästä naapuritkaan hirveästi voisivat kadehtia.
 
 

 
 
Joka tapauksessa, blogin ja nettisivujen tienaaminen vaatii aktiivisuutta ja markkinointia. Kilpailijoita on paljon ja jos et muista kirjoittaa, niin ei lukijatkaan löydä blogiisi, ellei se ole erinomainen. Kuitenkin sanoisin, että aika pienellä vaivalla niitä tulojakin sitten taas tulee, kunhan ei anna oman blogin vaipua ihan unholaan.
 
Tsemppiä kaikille ja rahakasta kesää!
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti