perjantai 22. toukokuuta 2015

Matkalla rikkaaksi

Rikastua ilman suurta panostusta, sitä tässä nyt testataan. En pyri miljonääriksi, en ala pihdata elämässäni, aion asua kalliisti, aion arvostaa vapautta enemmän kuin raadantaa rahan eteen, aion yhä harrastaa ja matkustaa. Toisinsanoen haasteita on matkalla, on myös ideoita. Tavoite on passiivinen tulo jonain päivänä. Palkkatyölläni en koskaan rikastu.

Matkalla ollaan. Ideoita on. Tavoitteita on. Mutta ne ei ole kituuttamista. Aion elää, en aio kuluttaa elämääni rahaa haalien ja työtä tehden. Mahdoton yhtälökö tämä? Ei, uskon itseeni. Hyvällä idealla voi tienata ilman työskentelyä kellon ympäri, uskon siihen. Se ylimääräinen raha, mitä jossain vaiheessa alkaa tulla, pistetään poikimaan.

Tavoite on rikastua passiivisella tulolla. Tervetuloa matkaani elämästä nauttimaan!

1 kommentti:

  1. Hei kaikille, olen täällä todistamassa, kuinka minusta tulee rikas ja kuuluisa menestyvä malli maailmassa, olen käynyt läpi vaikeuksia vuosia, koska menetin molemmat vanhempani, en voinut edetä matkallani pidemmälle taloudellinen ratkaisu, kunnes viisi kuukautta sitten, tarkoitin ystävää, joka toi minut vapaamuurariperheeseen, aluksi pelkäsin liittyä, koska olen lukenut niin paljon valeuutisia Internetin kautta vapaamuurariperheestä ja jonka nyt tiedän. se ei ole totta, kaikki oli valeuutisia, ja haluan käyttää tätä tilaisuutta hyväkseni sanoakseni suuret kiitokset vapaamuurariperheelle, kaikille tämän perheen veljille ja sisarille. Olen niin kiitollinen tuesta, jota te kaikki annatte minulle, ja ne, jotka pitivät vapaamuurariperhettä pahoina, jotka eivät tunne tämän perheen sääntöjä ja määräyksiä, lopeta tuomitseminen asioista, joista et tiedä, ja lopeta valeuutisten jakaminen, jos olet kiinnostunut liittymään jäseneksi ja nauttimaan vapaamuurariperheen edut, ota yhteyttä alla olevasta osoitteesta lisätietoja,
    WhatsApp; +31 687 329 133
    Sähköposti; info.masonic.oregon@email.cz
    Sähköposti; info.masonic.oregon@gmail.com
    Tai lue lisää meistä Facebook-sivun linkistä; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

    VastaaPoista

Voita 1000 euron lahjakortti