keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Affiliatemarkkinoinnilla ylimääräistä tuloa!

Luin lisää rahaa netistä -sivustoja ja parhaimmillaan jotkut tosiaan tahkovat affiliate-markkinoinnilla kolmenumeroisia summia PÄIVÄSSÄ!! Aika huikeaa tajuta, että joku tekee todella niin. Itse olen erittäin tyytyväinen päiviin, jotka tuottavat kaksinumeroisia summia. Niitäkin on kyllä jonkin verran. Minulla on monta eri paikkaa, mistä mainoksia laitan eri sivustoille, joten maksurajoista riippuen voi mennä kauankin, että saan tulot ulos. Tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen, kun toukokuun tuotot ovat jo ylittäneet kolminumeroisen summan, eli jonkin verran yli 100 euroa näyttää toukokuu. Toki joku liidi/myynti tippuu AINA pois, sillä kaikkea tilattua ei lunasteta, eli todellinen summa selviää vasta tilityksissä.

Luin myös, että kun ylimääräiset mainostulot ylittää 8500 euroa vuodessa, pitää perustaa yritys tai toiminimi, koska sitten pitää maksaa ALV. Se olisi siis 708 euroa kuukaudessa. Vähintään. Joka kuukausi. Eli vielä ei olla lähelläkään sitä rajaa ja saan rauhassa nauttia näistä mainostuloistani.

Jos sinulla on blogi tai nettisivut, suosittelen ehdottomasti liittymään ainakin pariin seuraavista affiliatemarkkinointipaikoista. Liittyminen on kaikkiin ilmaista ja mitään kuluja ei mene missään tilanteessa ja voit lisätä haluamiasi mainoksia sivuillesi ja alkaa tienaamaan. Kannattaa valita mainoksia, jotka sopivat blogisi aihepiiriin, jolloin tienaaminen on helpompaa.

Omat affiliatekumppanini tuottavuusjärjestyksessä:

1. TradeTracker

Rekisteröidy tästä ilmaiseksi ja tienaa heti 10 euroa

2. AdsNinja

Rekisteröidy tästä ilmaiseksi AdsNinjaan

3. Google Adsense (voit liittyä tähän omasta blogistasi kohdasta tulot ainakin Bloggerilla)

4. TradeDoubler

Rekisteröidy tästä TradeDoubleriin

5. Adtraction

Rekisteröidy tästä Adtractioniin

6. EuroAds



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti