maanantai 4. toukokuuta 2015

Rahaa netissä-sivustot

Vastaavia blogeja löytyy useita. Monet on aloitettu ja lopetettu lähes samantien. Affiliatemarkkinoinnilla tienaaminen ei välttämättä ole nopeaa eikä tapahdu käden käänteessä. Itse juhlin, kun tienasin ensimmäiset kymmenet senttini. On muutamia erittäin hyviä sivustoja, jotka on keskittyneet opastamaan kuinka tienaa netissä. Suurimmalle osalle yhteistä tuntuu olevan, että todellisia tuloja ei paljasteta. Osa elättää itsensä kokonaan bloggaamalla ja sitä myöten syntyneillä sivuhommilla, osa taas luovuttaa nopeasti, sillä aikaa ensimmäisiin myynteihin voi mennä.

Itse en aio luovuttaa, vaan tavoittelen blogini tuottavan sen 500 euroa kuukaudessa. Se on jo erittäin kiva lisä ja helpotus muuten välillä tiukahkoon talouteen. Nälkä kasvaa syödessä, mutta siksipä alankin perehtyä myös muihin ansaintakeinoihin. Affiliatemarkkinointi on helppoa etkä menetä sillä mitään. Liityt vain esim. TradeTrackeriin ja sijoitat sopivia mainoksia. Tässä hommassa ei ole mitään muuta riskiä kuin oman ajan menetys, mikä taas itselläni on hillinnyt bloggaamista, sillä palkkatyö, perheen ja harrastusten pyörittäminen ja muu vapaa-aika menee minulla bloggaamisen edelle. Siksi kuitenkin bloggaan, että jonain päivänä olisi varaa siihen enempään vapaa-aikaankin.

Täältä löydät erilaisia hyviä Suomessa toimivia affiliateverkostoja, ja kaikkiin liittyminen on ilmaista (TradeTrackerilla saat 10 euroa kun liityt) ja voit valita kaikista parhaat mainokset, mitä haluat sivustollasi näyttää: Huhtikuun blogituotot ja parhaat affiliateverkostot.


Leppoisia päiviä odotellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti