lauantai 23. toukokuuta 2015

Näin tienaat rahaa netissä - netissä tienaajan pikaopas

Lyhyesti referoituna vielä netissä tienaamisen alkeet.

Perusta nettisivut tai blogi tai vaikka useampia

Keksi hyvä aihe ja kirjoita. Hakukonemarkkinoi ja etsi sopiva lukijakunta. Mitä enemmän lukijoita, sitä helpompaa tienata. Rahan tulo ei kuitenkaan kulje yksiyhteen lukijoiden määrän kanssa. Itse olen saanut pienellä lukijamäärällä isot tulot ja isommalla lukijamäärällä pienemmät tulot. Onnistunut markkinointi on kaiken a ja o.

Perusta kotisivut. Sopivia pohjia löytyy mm. www.kotisivukone.fi , Kotisivuni.fi, www.123kotisivu.fi tai sitten bloggaamiseen sopivat Blogger, WordPress tai Vuodatus.

Valitse sivuillesi mainoksia ja ala tienata

Rekisteröidy yhteen tai useampaan affiliateverkostoon. Suomessa toimii useampia affiliateverkostoja, monissa on samojakin mainostajia, mutta kaikkiin on helppo rekisteröityä ilmaiseksi ja valita omille sivuille sopivimmat mainokset.

Itse suosittelen aloittelijaa liittymään seuraaviin verkostoihin, yhdelläkin pääsee alkuun, mutta valinnanvaraa on enemmän kun verkostoja on useampia. Rekisteröidy oheisista linkeistä, ja pääset lisäämään mainoksia sivuillesi. Mitään muuta vaatimusta ei ole kuin että sinulla on kotisivu tai blogi. tai vastaava sivusto. Mikään ei maksa mitään ja mainosten laittaminen ei ole rekisteröitymisestä huolimatta pakollista, mutta tämä on kuitenkin hyvä keino tienata.

TradeTracker (liity tästä linkistä ja saat heti 10 euroa liittymisbonusta tilillesi)

AdsNinja (rekisteröidy tästä linkistä ja tienaa maan parhaat komissiot)

TradeDoubler

Muita hyviä on mm. EuroAds ja Netbooster ja Googlen oma GoogleAdsense. Itse voit valita kaikki minne haluat liittyä. Toki pitää muistaa, että maksurajat on 25-70 euroa, että jos liityt kovin moneen, niin aikaa että saat nuo rajat täyteen.

Voit myös liittyä erilaisiin kyselyihin ja paneeleihin ja tienata

Vastaamalla erilaisiin helppoihin kyselyihin voit tienata niin käteistä kuin lahjakortteja. Helppo tapa vastailla, jos muutenkin olet netissä. Kyselyihin vastausaika on yleensä 5-20 minuuttia. Kyselyt tulevat sähköpostiin silloin kun niitä on tarjolla ja voit vastata niihin silloin kun huvittaa tai olla vastaamatta. Itse olen rekisteröitynyt joka ainoaan kyselypaneeliin juuri siksi. Useinkaan ei silti ole aikaa vastata kaikkiin. Moneen rekisteröitymällä tienausmahdollisuudet nousevat huomattavasti, mutta nämäkään eivät velvoita vastaamaan.

Liity nyt Tolunaan ja ansaitse palkintoja vastaamalla kysymyksiin.
Anna äänesi kuulua, liity MielipideMaailman paneeliin. Vastaa kyselyyn ja voit voittaa 1000€! Nielsenin Kuluttajapaneeli. Ilmoittaudu nyt!
Nyt sinäkin voit vaikuttaa – liity TNS Gallup Forumiin!





Nämä kaikki netissä tienaamistavat ovat sinulle ilmaisia. Jos kuitenkin haluat lisää tuottoa, sitä suosittelen sijoittamaan (itselläni tämä toiminta on vasta aluillaan). Näin saat tuotollesi isomman summan, kun pistät tienatun rahan poikimaan, Jos käyt palkkatyössä, tämä nettitienesti on periaatteessa ylimääräistä tuloa. Itse olen nauttinut alun tuotoista ihan mm. harrastusvälineitä ostamalla ja matkustelemalla, mutta nyt olen ajatellut pikkuhiljaa sijoittaa rahojani. Ainakin osan.

Tutustu sijoittamiseen:

Nordnet.fi: Sijoittamisen ei tarvitse olla tylsää - avaa tili jo tänään ilmaiseksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti