maanantai 23. helmikuuta 2015

Bloggaamalla rahaa, mutta uudistumista ja työtä tarvitaan!

Ensimmäiset bloggaamisella ansaitut tienestit napsahtivat tilille tänään.

Olen saanut erittäin hyvän alun tienaamisessa, mutta jotta mainoksilla tienaisi, niitä pitäisi jatkuvasti vaihtaa, mainostaa, markkinoida eri tavoin. Tiedän jo nyt, että tienestini helmikuulta on poikkeuksellisen hyvä, ja tiedän, että loputtomiin tämä ei voi ihan näin helposti jatkua. Eli pitäisi uudistua koko ajan, keksiä jotain uutta, lukijoihin purevaa.

Blogin aihe pitäisi olla lukijoita innostava, jotta lukijoita riittäisi, ja mainosten pitäisi olla innostavia. Ei ole helppoa löytää aihe joka kiinnostaa tarpeeksi pitkään. Aikaa myös menee löytää ostava lukijakunta, eli vaikka markkinoisit paljon, niin silti tienestit eivät välttämättä nouse nopeasti. Huom! VÄLTTÄMÄTTÄ. Itse sain tosi nopeasti pari hyvää kuukautta, mutta olen myös joutunut kirjoittamaan erittäin tiheästi.

Moni sanoo, ettei blogia saisi kirjoittaa vain tienatakseen. Mutta se ei pidä paikkaansa. Hyväkin blogi voi olla tehty täysin ansaintamielessä. Kirjoittamisen syillä ei ole mitään väliä, mikäli vaan aihe on hyvä. Jotkut taas kirjoittavat vain harrastuksekseen, ja se on jokaisen oma asia. Internet on muutenkin niin täynnä mainoksia, että jos meinaat tienata, niin töitä on tehtävä lujasti ja erottauduttava muista jollain tapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti