sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Tammikuun tienestit ja miten sinäkin voit onnistua!

Tammikuun blogitienestit on nyt ensimmäiset jotka minulle maksettiin. Tähän asti siis on pyöritty pelkissä euroissa, ja maksuraja TradeTrackerilla 25 euroa (HUOM! 10 euroahan napsahtaa jo pelkästä liittymisestä!) ja TradeDoublerilla 50 euroa. TradeDoubleriin liityin paljon myöhemmin, joten kaikki tulot ovat vielä TradeTrackerin kautta. TradeTrackeriin loin aluksi joka blogille oman tunnuksen, ennen kuin tajusin, että kaikki olisi voinut yhdistää yhden tunnuksen alle. Ei tästäkään kyllä mitään ongelmaa ole tullut, laskut on maksettu jokaisesta erikseen ja liitteenä siis kuva missä tienestien summa. Tammikuun tienestit siis yhteensä

 
292,79 euroa!!!!!!!!!!
 
 
 
 
Siis melkein 300 euroa! Voitteko uskoa?
 
Olen siis ihan oikeasti tienannut nämä rahat mainoksilla. On meinaan epäuskoisiakin ollut, mutta ainakin rahat näyttävät olevan tulossa. Erittäin paljon riippuu, mitä mainoksia sivuillesi laitat, toisia ei klikkaa kukaan, toisilla tienaa hyvin. Minulle itselleni on mukavampi mainostaa asioita joista on hyötyä mainoksen klikkaajalle oikeasti, eikä pelkästään niin, että saan vain pelkkää myyntiä. Yksi tälläinen on esimerkiksi Ostohyvitys.fi . Linkkiä klikkaamalla ja lisäämällä sähköpostiosoitteen voi liittyä tuonne ja saada bonusta ostoista sekä 10 euron lahjakortin. Idea on se, että tuota kautta saa asiakas hyötyä eli bonusta eli rahaa, ja taas tuon kautta kaupat saavat asiakkaita. Minä saan pienen korvauksen kun tuon asiakkaita. Oikeasti tuollaisia mainoksia blogissa kannattaa hyödyntää. Jos sinä klikkaat hyötyy sekä klikkaaja että mainostaja.
 

Rahaa takaisin ostoksistasi - Ostohyvitys.fi
 
 
Tässä toinen vastaavanlainen. Liittyjä saa jopa 20 euron liittymisbonuksen kun liittyy. En ole sen kummemmin perehtynyt onko näistä jompikumpi parempi, mutta joka tapauksessa kumpikin on silkkaa hyötyä kun liittyy, ihan jokaiselle, mainostajalle, liittyjälle ja asiakkaalle:
 

 
 
Tälläisiä on mukava mainostaa mistä kaikki hyötyy jotain, eikä pelkästään myydä. Jos siis aiot perustaa blogin tai kotisivut ja haluat sekä lukijoillesi hyvää, että vähän tienatakin, tämänkaltaisia mainoksia suosittelen sekä klikkaamaan että käyttämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti