lauantai 21. helmikuuta 2015

Työtön, hyödynnä vapaa-aikasi ja hanki bloggaamalla lisätuloja!

Jos sinulla on aikaa käytettävänä, voit bloggaamalla ansaita hyvät tulot. Päätä hyvä aihe ja ala kirjoittaa blogia. Itse saan parhaat lukijamäärät blogilla, joka käsittelee yhtä aihetta. Omasta elämästä ja kokemuksista kertova blogini helposti rönsyilee sen verran, että vakilukijakuntaa on vaikeampi saada, ja blogia on vaikeampi laittaa tuottamaan. Joka tapauksessa jos olet kirjoitustaitoinen, sinulla on aikaa ja haluat lisätienestiä kotona hommia tekemällä, ala pitämään blogia.

1. Valitse sopiva blogialusta (mm. Blogger, Wordpress, Vuodatus)

2. Mieti sopiva aihe ja ala kirjoittaa. Aluksi suosittelen postaamaan melko tiheästi, jotta saat lukijoita blogiisi.

3. Markkinoi blogiasi PALJON. Liity blogilistalle, ja kommentoi myös muiden blogeja saadaksesi lukijoita.

4. Lisää jo alkuvaiheessa aiheeseen sopivia mainoksia. Rekisteröidy joko TradeTrackeriin tai TradeDoubleriin tai mieluummin molempiin, koska silloin sopivien mainosten löytyminen on helpompaa. Lisää sivullesi sopivia mainoksia.

5. Bloggaa, kirjoita ja mainosta säännöllisesti, ja pikkuhiljaa huomaat, että tuloja alkaa tulla.

Jonkin aikaa menee ennen kuin blogi alkaa tuottaa, mutta jos alussa teet kärsivällisesti työtä blogisi eteen, voi tienestit nousta melko nopeastikin! Itse aloin bloggaamaan syksyllä, ja tammikuun blogituotot olivat uskomattomat 287 euroa. Helmikuussa on tulossa jo 440 euroa. Oma kunnianhimoinen tavoitteeni on blogeilla tienata tonni/kuukausi, mutta sen eteen joutuu kyllä vielä töitä tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti