perjantai 13. helmikuuta 2015

Millaisella panostuksella ylimääräistä rahaa kotona?

Olen testannut mm. erilaiset mielipidekyselyt ja saankin niitä ajoittain. Sanoisin että tunnin tienesti voisi olla maksimissaan noin euron luokkaa ja kyselyjä tulee aika harvoin.

Sanotaan, että alkuun bloggaaminen vaatii todella paljon työtä ennen kuin tuottoa alkaa syntyä. Sanoisin, että päivätyöni lisäksi olen käyttänyt bloggaamiseen noin 0,5-2 h päivässä, mutta en joka päivä. Siihen nähden alkutuottoni on mielestäni ollut erittäin hyvä. Parhaiten on tuottanut eräs kampanja, jossa maksettiin jo liideistä hyvin, eikä ollut ostopakkoa. Jonkin verran myyntiäkin on ollut.

En tiedä, kuinka pitkään pitää blogata, jotta ne tienestit todella olisivat sen 200-500 euroa joka kuukausi, pelkällä bloggaamisella. Mutta mielestäni alku on ollut erittäin kannustava, ja tsemppaa jatkamaan. Blogin ei edes tarvitse olla erinomainen, jos aihe on valittu hyvin ja kävijöihin tehoaa sopivat mainokset. Joitakuita blogeissa olevat mainokset ärsyttää, mutta oletteko huomanneet, että keskustelupalstat ovat yhtä lailla täynnä mainoksia, ja niitä ei tarvitse klikkailla jos ei halua.

Onko kellään kokemuksia, paljonko esim. vuoden ylläpidetyllä, jo hyvän lukijakunnan saavuttaneella blogilla voi tienata? Sanoisin että se 100-200 euroa on ihan minimi. Ja mainoksiahan saat liittymällä ilmaiseksi joko Lisätietoa TradeTrackeristä tai oikeassa yläkulmassa mainittuun TradeDoubleriin ja eikun mainoksia lisäämään ja tienaamaan!! Helppoa kuin mikä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti