tiistai 24. helmikuuta 2015

Elämän leppoistaminen bloggaamisen avulla - voiko se onnistua?

Kuten olen tässä hehkuttanut, alla on nyt pari hyvää tienaamiskuukautta blogeilla. Parissa kuukaudessa aloittelijalle noin 800 euron tienestit on huippuluokkaa. Epäilen jo nyt, että tämä suunta ei voi jatkua aina näin hyvänä, oikeasti kyseessä on tässä vaiheessa pakko olla aloittelijan tuuri (sekä työnteko ja markkinointi), vaikka tietysti olisi ihan mahtavaa jos esimerkiksi 500 euroa tulisi joka kuukausi bloggaamalla. Todistettavasti se voi tulla, mutta luettuani enemmän blogeja, niin seuraavassa kuussa tienestit voivat olla joitakin euroja. Eli koskaan ei voi luottaa, että jokin mainos tai liidi tuottaa vielä seuraavassa kuussa, vaan mainoksia, markkinointia, on muutettava koko ajan.

Perustin blogit nähdäkseni voiko niillä oikeasti tienata rahaa. En siksi, että tykkäisin kirjoittaa tai että minulla olisi ylimääräistä aikaa. Ja totuus on, että kyllä niillä voi tienata ainakin 500 euroa kuukaudessa, tai sitten ei yhtään mitään. Riippuu yrityksestä, tuurista ja monesta muusta seikasta.

Hienointa olisi tienata, sen verran että oikeaa työaikaa voisi vähentää tai pitää enemmän lomia. Näillä tienesteillä olenkin päättänyt ottaa palkatonta lomaa ja tehdä lomamatkan. Eli täysin epäonnistunut tämä yritys ei ainakaan ollut. Mutta toki haluaisin tämän jatkuvan, mielestäni kuitenkin loppujen lopuksi helppoa sivutuloa, mitä voi tehdä kotona iltaisin vaikka muun homman ohessa.

Ei muuta kuin aihe kuntoon ja mainokset sivuille ja tienaamaan:

Tästä linkistä heti 10 euroa liittymisbonusta! (TradeTracker-Suomen suosituin)

Liity tästä linkistä TradeDoubleriin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti