perjantai 20. helmikuuta 2015

Tammikuun blogituotot

Tammikuu oli ensimmäinen kuukausi kun olen saanut blogeilleni kunnon tuottoa. Tällä hetkellä maksuun tammikuulta on tulossa yhteensä 287,09 euroa. Helmikuu näyttää olevan astetta parempi vielä, eli suunta on erittäin positiivinen. Tällä hetkellä helmikuun tuotot näyttävät olevan 440,13 euroa muutaman erittäin hyvän ja paljon markkinoimani kampanjan vuoksi.

Lämpimästi suosittelen mainostamaan blogissanne sopivia juttuja, eli sopiva, hyvä aihe ja etsi joko Tradetrackerin tai TradeDoublerin sivuilta sopivia mainoksia ja ala tienaamaan.

Helmikuun tuloihin olen erittäin tyytyväinen, olen kyllä ollut aktiivinen markkinoinnissa ja mainostamisessakin, sillä kyseessä ei ole kovinkaan pitkäikäiset blogit. Yhteensä minulla oli aloittaessani jopa viisi blogia, mutta kaksi niistä on kuivahtanut kasaan, sillä niiden kaikkien ylläpitoon, markkinointiin ja tehokkaseen päivittämiseen ei vain aika riitä. Odotan kyllä aikaa, että tienata voi jopa harvemmillakin, kuin lähes päivittäisillä postauksilla.

Kunnianhimoinen tavoitteeni on tienata 3000 euroa/kk työllä ja blogilla yhteensä. Tarkoittaisi, että blogitienestit pitäisi olla todella hyvät, blogituottotavoite siis noin 800-1000 euroa/kk. Kunnianhimoistako? Kyllä! Mutta huomaatteko miten hyvä tuotto jo näinkin lyhyen aikaa toimineilla blogeillakin voi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voita 1000 euron lahjakortti